KINETO - REVOLUTIA ENERGETICA, CONCENTRAT NATURIST

POWERDRINK KINETO - Bautura inteligenta a secolului 21, care ofera energie fizica, vitalitate si pofta de viata. La baza acestui produs, ca dealtfel a tuturor produselor WellSatar sunt microalgele. Amintim in compozitia POWERDRINK KINETO Spirulina, care este un adevarat tezaur al naturii. Spirulina, bogata in vitamine naturale, saruri minerale, enzime, microelemente, aminoacizi, pregateste organismul pentru activitatea zilnica (scoala, serviciu,etc) si combate stresul de toate zilele. GUARANA - Este cea mai puternica si stabila sursa naturala de energie a omului modern. GUARANA asigura energia necesara printr-o cofeina naturala din planta fara sa atace mucoasa gastrica si intestinala. Asigura energie timp de mai multe ore.
CEAIUL VERDE JAPONEZ- Acest ceai este sortat foarte atent, si are o calitate excelenta. Cunoscut de secole, acest sortiment de ceai verde are un puternic efect energetic, mareste capacitatea de concentrare psihica si duce la purificarea celulelor cerebrale.
SOCUL NEGRU din KINETO este o a treia sursa de energie bogata in Vitamina C-, B1-, B2 si B6, alte vitamine naturale, potasiu, fosfor si fier. Toate acestea sunt substante vitale, necesare in perioada de metabolism accelerat. Aceasta combinatie din trei componente energetice este unica, se gaseste numai in produsul KINETO. Alte plante medicinale in produs, MATE,CURCUMA, HIBISCUS, URZICA si LaPTUCA, care contin vitamine naturale, microelemente si saruri minerale. Gustul exotic al siropului concentrat KINETO este dat de planta SISANDRA.
In POWERDRINK KINETO se gaseste care asigura rezerve mari de energie pentru o buna functionare a organismului si psihicului nostru.
Care sunt ingredientele cele mai importante din Kineto?
Concentrat de portocale, lamaie, grapefruit, suc de portocale, extras din plante – mure de soc, ghimbir, urzica, papadie, spirulina, schizandra, hibiscus, flori de tei – un amestec din vitamine: vitamina C, betacarotina, vitamina B 12, carbonat de magneziu, extras de guarana, faina de carob, extras de mate, de ceai verde, sirop de artar, L-carnitina, arome naturale.
Ce fel de produs este Kineto Natural Body Power?
Kineto Natural Body Power a fost facut special pentru necesitatile organismului uman in perioade de activitate sportiva ridicata, dar si pentru perioade de activitati intelectuale si fizice combinate.
Este o bautura de calitate superioara. Siropul natural de fructe cu arome naturale si vitamine este folosit ca si bautura energizanta racoritoare cu cofeina.
Contine cofeina in proportii de 32 mg / 100 ml.
Mod de preparare: se dilueaza in raport de 1:7 cu apa. La baza bauturii sunt mai multe feluri de zahar: fructoza, maltodextrina.
În ce fel actioneaza substantele din aceasta bautura energizanta?
Sub ce forma se manifesta combinatia substantelor ca „Natural Mind Balance”?
Substante de calitate superioara intr-o bautura energizanta naturala!
ARMONIE PRIN SINERGIE!
Prin compozitia ingredientelor siropul este foarte indicat ca bautura energizanta in perioade in care performanta maxima este necesara.
Acestea sunt:
Spirulina, extras de guarana, l-carnitina, cofeina naturala, sirop de artar, schizandra, soc, urzica, papadie, ceai verde, hibiscus, flori de tei, concentrat de portocale, lamaie, grapefruit, glucoza, fructoza.
Trebuie sa fiu atent/a la anumite lucruri, referitor la WellStar Kineto Natural Body Power?
Da. Acestea vor fi enumerate si tratate detaliat mai departe.
Wellstar Kineto Natural Body Power este indicat a se consuma zilnic?
1-2 ori dimineata si dupa amiaza.
Câte unitati pentru diabetici BE contin 100 g sirop?
100g sirop = 3,2 BE
100 ml bautura racoritoare gata preparata = 0,5 BE
Ce este guarana si ce efecte are?
Guarana (nature essential) – brazilian cocoa.
Guarana este faina din samburii bogati in cofeina a lianei cu acelasi nume.
Creste in Venezuela si in Brazilia, este folosita drept energizant. Planta este cunoscuta si in Europa, deseori este folosita ca substitut pentru cafea.
Este posibil ca, pentru unii oameni, cofeina din guarana sa fie mult mai acceptabila, decat cea a cafelei.
Guarana are cel mai mare continut de cofeina, fiind de 3 ori mai mare decat cel al cafelei. Samburii contin la 100 g ca. 4-5% cofeina, 10,7% grasimi uleioase, 49g fibre crude, 2,7% proteine, 25% acizi fermentati. Pulberea este mai blanda decat cafeaua, efectele au loc mai lent decat in cazul cafelei si raman active pentru o perioada mai lunga.
Secretul guaranei este continutul de ca 5% de guaranina – cofeina naturala cea mai puternica a lumii.
Pacientii de dureri cronice de cap, care au toleranta minima fata de cafea, au toleranta foarte buna fata de guaranina.
Spre deosebire de cofeina cafelei, cofeina guaraninei nu are substante excitante.
Guarana poate imbunatati capacitatile de rezistenta ale organismului, fiind astfel apreciata in special de sportivi!
Sustine energia dinamica si simturile, in Brazilia este intrebuintata ca afrodisiac.
Este contraindicat consumul in cantitati prea mari.
De ce ar trebui sa consum guarana?
Guarana este folositoare in perioade de timp in care predomina activitatile psihice si fizice, este potrivita pentru a balansa deficite de energie, pentru a regenera resursele. Are capacitatea de a reda organismului energia necesara in cazul in care este necesara rezistenta mare.
Ce fel de planta este spirulina si ce fel de efecte are extrasul de spirulina?
Spirulina platensis este o alga de apa dulce, formata din tesut fibros. Prin fotosinteza „prinde energia solara“ si o transforma in substante valoroase.
Culoarea verde intens o are datorita continutului mare de clorofila, un pigment de mare importanta.
Algele spirulina platensis nu poseda membrane celulare formate din celuloza nedigerabila; ci, un strat foarte subtire din mucopolizaharide care poate fi digerat foarte usor. De aceea sunt ideale pentru administrarea cotidiana, asigurand prezenta substantelor vitale in organismul nostru.
Continutul de aminoacizi este cu mult peste alte alimente care contin proteine.
Cele mai importante substante vitale sunt proteine, aminoacizi, vitamine, dintre care vitamina B1, 2,6; caliul, zincul, mono-nesaturate, acid gamalinolic.
Spirulina este cu toate calitatile ei, o sursa de energie ideala pentru organismul uman.
Ce este L-carnitina?
Carnitina este reponsabila pentru resursele energetice ale corpului, mai precis pentru mobilizarea energiei, mai ales in ceea ce priveste sporturile/activitatile de rezistenta.
De aceea l-carnitina sustine foarte bine performanta organismului, producand arderi la nivel celular, astfel incat energia sa poata fi convertita.
Carnitina este o substanta care in organisme animale si umane, cu ajutorul vitaminelor c, B6, B12, niacinei, acidului folic, fierului, precum si a numeroaselor enzime, poate fi sintetizata.
L-carnitina poate fi preluata din mancare sub forma aminoacizilor metionina, lisina. Aceste enzime construiesc legatura numita l-carnitina.
Ce contin citricele?
Citricele sunt surse excelente de vitamina C, care contribuie la fortifierea organismului si la formarea tesutului pielii si osos.
Vitamina C are capacitatea de a respinge legaturile de oxigen agresive (radicalii), poate proteja chiar fata de boli canceroase si vasculare.
Vitamina C inhiba inmultirea celulelor cancerigene. Cercetatorii au descoperit ca vitamina C prezinta protectie impotriva cancerului de esofag, cavitatii bucale, a laringelui si a stomacului.
Ce fel de proprietati si ce fel de foloase are vitamina C?
Vitamina C are urmatoarele avantaje:
• Influenteaza elasticitatea pielii, precum si capacitatea ei de a se vindeca rapid
• Stimuleaza formarea tesutului pielii, osos
• Detoxifica organismul
• Fortifica sistemul imunitar
Ce efecte are ceaiul verde?
Ceaiul verde este benefic datorita substantelor vegetale secundare, care la randul lor imbunatatesc sanatatea organismului.
Frunzele plantei sunt puse pe aburi sau prajte – astfel substantele raman intacte.
Substantele secundare reprezinta o protectie fata de radicalii liberi, care pot fi cauzele infectiilor.
Substantele secundare se spune ca au un efect inhibant asupra tumorilor.
Prin ceaiul verde energiile corpului sunt armonizate. Pe langa efectele energizante, ceaiul verde este apreciat pentru bunastarea generala care este un efect al sau.
Are efecte bazice in metabolism si are un nivel inalt de toleranta.
Ce substante contine ceaiul verde?
Ceaiul verde contine substante secundare vegetale, minerale si vitamine cum ar fi: vitaminele B, C, B1, B2.
Ce este socul negru?
Socul negru este o planta care creste sub forma de tufa salbatica. Florile sunt adesea utilizate pentru a elimina substante toxice prin sudoare, pentru a purifica rinichii, iar fructele se fierb si se folosesc ca planta medicinala la stari de raceala si gripale.
Fructele mici sunt usor acre, contin multa vitamina C, B1, B2, B6, caliu, fosfor si fier.
Ce este Mate?
Mate-ul provine din America Latina, fiind o bautura indragita in foarte multe parti ale lumii, pentru calitatile activante si energizante.
Este o sursa buna de substante vitalizante cu efecte benefice asupra corpului si psihicului.
Mate este o bautura care se savureaza ca racoritoare, se bea alternativ la ceai sau cafea. Mate contine multa cofeina naturala care este transmisa lent organismului. Din acest motiv efectele mateului sunt de lunga durata, iar prin mateina – o alta substanta a mate-ului – muschii se pot relaxa usor.
Mate este bogat in substante minerale, vitamine antioxidante cum sunt:
vitaminele A, B1,B2, C, E, riboflavina, magneziul, calciul, fierul si caliul.
Mate purifica rinichii si este intrebuintat ca si contrabalans in stari de epuizare generale.
Deasemenea mate este folosit la cure de slabire.
Ghimbirul-care sunt proprietatile si avantajele acestei plante?
Ghimbirul este o planta perena, taratoare, cu rizom mare si tulpini ce ating inaltimi de de 30-100 cm.
Frunzele sunt ascutite si lungi, florile sunt grupate sub forma de ciorchine, de culoare alba patate cu purpuriu. Se cultiva prin taierea rizomului si se planteaza in soluri grase, lutoase, cu drenaj bun. Are nevoie de un climat tropical cu un sezon uscat si unul de ploi abundente.
Ghimbirul este originar din sudul Chinei. Astazi, este cultivat in toata regiunea tropicala si subtropicala in Asia -India produce cca. 50% din recolta mondiala.
Ghimbirul contine numeroase arome si substante extrem de valoroase pentru o multime de scopuri.
Printre acestea se numara monoterpenele, diterpenele si sesquiterpene cu efect balansant – psihic si fizic. Ghimbirul activeaza secretia biliara, este antiseptic, antiinflamator. Este folosit curativ pentru stari de greata, disfunctii digestive, stari de raceala si gripale, precum si pentru activarea functiilor digestive.
Urzica si calitatile ei.
In medicina traditionala, urzica a fost utilizata pentru proprietatile sale antianemice, hemostatice, antidiabetice, diuretice si colagoge.
Mai importanta este insa pentru extractia b-carotenului ca sursa de provitamina A si pentru obtinerea clorofilei.
Clorofilinele, ca saruri de sodiu sunt solubile in apa si se folosesc ca antituberculoase, antianemice, cicatrizante ( in arsuri, dermatoze ), dar mai ales dar mai ales ca dezodorizante in tot felul de preparate medicamentoase si cosmetice
Urzica mai contine histamina, urme de acid formic si o toxina urticanta a carei compozitie chimica este inca nedeterminata.
1/10.000.000 din aceasta toxina produce inca efectul urzicant la nivelul pielii. In urzicile tinere, productia toxinei inca nu are loc.
De aceea, nu se vor folosi urzici mature sau batrane in nici un caz.
In ceea ce priveste actiunea diuretica, trebuie specificat ca frunzele de urzica se folosesc in special pentru tratamentul bolilor metabolice, ca reumatismul si guta. S-a demonstrat ca extractele de urzica provoaca o eliminare renala abundenta de acid uric, iar pe de alta parte deplaseaza acidul uric din tesuturi, trecandu-l in circulatia sanguina.
Urzica este o planta medicinala utilizata in cazul durerilor nervoase, neliniste, durerilor de cap, reumatismului.
Inhaltsstoffe: Vitamine, Bitterstoffe, Enzyme, Saponine, Gerbstoffe, Mineralien und Spurenelemente und Kalium. Verwendet wird die ganze Pflanze (Kraut und Wurzel). Lowenzahn wird sehr gerne zur Durchfuhrung so genannter "Fruhjahrskuren" verwendet.
Ce planta este papadia?
Primavara si vara papadia creste mai peste tot in Europa, pe pasuni, la marginea drumurilor, chiar in parcuri.
Se foloseste ca infuzie si spre a imbunatati functiile biliare si ale ficatului.
Contine vitamine, substante amare, enzime, saponine, minerale, caliu si este foarte des utilizata in cure detoxifiante de “primavara”.
Ce este schizandra?
Schizandra este un fruct originar din China. Chinezii apreciaza schizandra de foarte multa vreme. Este numita si WuWeiZi – adica planta celor cinci gusturi.
Fructul este un mur, care are gust usor acru, cu gust simultan dulce, iute si bland.
Astfel, una dintre comorile medicinei chinezesti este indragita din ce in ce mai mult si in vest. Femeile din China folosesc murele schizandrei pentru calitatile tonifiante, spre a armoniza bunastarea corpului si a sufletului. Schizandra provoaca o vitalitate marita, in aceeasi masura este un afrodiziac atat pentru femei cat si pentru barbati.
Murele sunt foarte bogate in vitamina C si E, aromele fiind componentele cele mai efective ale fructului. In samburii fructului se gasesc 7%-19% lignina si mono-nesaturate.
Ce este hibiscusul?
Hibiscus (lat. Hibiscus sabdariffa) este o planta cu origini in India, China, Japonia, Taiwan.
Hibiscusul se recomanda la colici abdominale, oboseala fizica si psihica si scade tensiunea arteriala.
Un extras al florii de hibiscus ar putea – dupa ultimele descoperiri ale cercetatorilor – sa aibe asupra corpului aceleasi efecte pozitive ca si vinul, sau ceaiul. Hibiscusul activeaza si sustine procesele digestive ale corpului. Poate fi folosita ca planta pentru bauturi racoritoare.
Ce este fructoza?
Fructoza o gasim – ca forma a zaharului din fructele diferite – in fructe si in miere.
Ce fel de importanta are siropul de artar?
Siropul de artar este castigat din sucul artarilor americani si canadieni. Multor feluri de bautura poate da un gust placut - ca substitut al zaharului.
Siropul de artar are multe minerale si aproape nici un fel de vitamine. Siropul de artar de calitate superioara are o aroma placuta si o culoare de culoarea mierii poliflore clare.
Ce fel de proprietati are vitamina B si ce influente are asupra organismului?
Vitamina B6 este importanta pentru sistemul nervos si pentru asimilarea proteinelor. Vitamina B6 influenteaza:
• Mitoza – fara de care nu ar avea loc procesul de crestere in corp
• Sistemul nervos – la transmiterea impulselor
• Starea sufleteasca si activitatea cerebrala
Un deficit în vitamina B6 se poate manifesta în:
• Oboseala, lipsa de pofta de mancare
• Probleme cu colonul, dermatologice
• In situatii extreme probleme cu ficatul, neurologice, disparitia progresiva de masa musculara
Ce fel de proprietati are vitamina C si care sunt influentele asupra organismului?
Vitamina C este un antioxidant foarte eficient, solubil, care protejeaza celulele.
Are influenta asupra:
• Masura in care pielea este elastica, gradul de elasticitate, capacitatea de vindecare a pielii
• Stimuleaza formarea si cresterea tesutului epitelial si osos
• Fortifica sistemul imunitar
• Detoxifiant biologic
Deficitul de vitamina C se poate manifesta în:
• Predispozitie la boli virale
• Vindecarea inarziata sau foarte lenta a leziunilor tegumentare
• Lipsa de pofta de mancare si oboseala
• Anemie
• Insufuicenta cardiaca
Ce fel de proprietati are betacarotina?
Betacarotina sustine corpul in functiile care protejeaza celulele, in stabilizarea sistemulu imunitar.
Influenteaza:
• Functia ochilor
• Structura epidermei, a mucoaselor
• Cresterea oaselor
• Fortifierea sistemului imunitar
• Este un agent care micsoreaza riscul de boli canceroase
• Are influente asupra unui bronz frumos, precum si bronzarea rapida a pielii
Deficiente ale betacarotinei se pot manifesta sub forma:
• Tulburarilor vederii
• Sensibilitatii marite fata de lumina
• Sensibilitatii pielii – acnee, piele uscata, unghii sensibile, caderi de par
Ce fel de proprietati are vitamina B12?
Vitamina B12 este importanta pentru acumularea energiei in tesutul muscular, deasemenea pentru metabolismul sistemului nervos.
• Influenteaza metabolismul
• Participa in formarea globulelor rosii
• Necesara in procesele de crestere ale corpului
• Acumuleaza energia in tesutul muscular.
Ce fel de proprietati are magneziul?
Magneziul se foloseste la eliberarea energiei corporale prin activarea enzimelor.
Activeaza toate enzimele importante pentru uzul energiei
Are influenta anticrampe, sustine rezistenta si performanta fizica.
Pot aparea alergii dupa consumul produsului Kineto?
Da, de aceea cititi cu atentie urmatoarele informatii:
În cazul în care aveti o alergie fata de una din ingredientele bauturii Kineto, nu este indicat sa consumati aceasta bautura!
La alergii alimentare este recomandata administrarea unei cantitati minime a produsului WellStar Genio. Daca in ziua urmatoare nu apar reactii alergice, mariti progresiv doza produsului, iar in a treia zi daca nu apar reactii, puteti administra doza normala recomandata.
Daca aveti o intoleranta fata de fructoza, este recomandat sa nu administrati produsul WellStar Genio.
Deoarece contine cofeina in raport de 32mg la 100 ml – dupa ce a fost diluata bautura – produsul este recomandat doar pentru uz limitat.
Copii, gravidele, persoanele sensibile la cofeina nu vor consuma aceasta bautura, deoarece este contraindicat.
A nu se amesteca bautura cu alcool.