GREEN GOLD IMUNE - PENTRU A FI MAI VITAL, PUTERNIC, REZISTENT

Green Gold IMUNE – Flacon cu 180 Capsule
Green Gold IMUNE, este preparat din 4 microalge, una dintre ele proaspat redescoperita, are cel mai puternic efect antioxidant cunoscut pana acum. Se considera ca are efecte in trei faze, adica Chlorella detoxifica, Spirulina si Lithotamnium Calcareum alimenteaza, dupa care urmeaza protejarea activa a celulei.
Green Gold IMUNE este un produs naturist unic cu actiune totala si efect in trei etape:
În viata de zi de zi pierdem multa energie indiferent de activitatile pe care le facem, fie ca este vorba de sport, loc de munca, familie sau chiar timpul liber.
Pentru a face fata mai bine acestor provocari WellStar a creat – produsul Green Gold IMUNE, o combinatie unica de substante vitale, care este obtinut din patru specii de alge de înalta calitate. Acest produs contine astaxanthin natural, cel mai puternic protector de celule antioxidant din lume, obtinut din alga haematococcus pluvialis, cu un continut foarte bogat de substante vitale de înalta calitate, si algele spirulina platensis, lithothamnium calcareum si chlorella vulgaris.
Datorita continutului de astaxanthin, antioxidantul numarul unu în lume, si a vitaminelor, mineralelor, enzimelor, microelementelor, metabolitilor secundari si aminoacizilor esentiali pe care le contine, Green Gold Imune este produsul dvs. vital indispensabil în viata de fiecare zi.
                             EFECT COMPLEX - INTERACTIUNE UNICA ÎN TREI ETAPE
Datorita compozitiei sale din diferite elemente vitale Green Gold Imune actioneaza în mod uniform în trei etape: mai întâi chlorella ajuta corpului dvs. sa se elibereze în mod eficient de impuritatile daunatoare si de toxine. Dupa accea spirulina si lithothamniumul va pregateste organismul, datorita continutului ridicat de peste 4.000 de elemente vitale, la solicitarile zilnice. Un final perfect este asigurat de catre protectia naturala oferita de astaxanthin, care este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant din lume. Acesta va forma un scut de protectie împotriva atacurilor agresive asupra celulelor.
Prima etapa: CURATAREA CELULELOR
Alga chlorella este expertul împotriva atacurilor, care curata celulele corpului chiar de depunerile cele mai toxice si metalele grele.
A doua etepa: APROVIZIONAREA CELULELOR
Algele de spirulina si lithothamnium aprovizioneaza celulele corpului cu o cantitate record de peste 4.000 de elemente vitale si au cea mai înalta biodisponibilitate.
A treia etapa: PROTEJAREA CELULELOR
Astaxanthinul natural al microalgelor haematococcus pluvialis, cunoscut ca fiind cel mai puternic
antioxidant, asigura o protectie de clasa înalta a celulelor.
                               CEA MAI INTENSIVA CURATARE A CELULELOR
CHLORELLA: MAGNETUL TOXINELOR.
Corpul nostru este supus zilnic unui numar din ce în ce mai mare de materiale toxice, care se depun pe durata îndelungata pe celulele noastre, influenteaza functionarea corespunzatoare al corpului si dauneaza sanatatii noastre. Datorita puterii sale de curatare microalga chlorella este cunoscuta ca fiind “campioana de neîntrecut al detoxificarii”. Ea “aduna” impuritatile daunatoare si ajuta la eliminarea acestora din organism. Mai multi factori actioneaza aici laolalta, ca de exemplu structura peretelui celular si continut deosebit în materiale cu filtru activ, ca clorofila. O pozitie deosebita ocupa sporopollenina. Acesta se întâlneste în natura doar în alga chlorella si actioneaza ca un adevarat magnet împotriva toxinelor.
FACTORII ACTIVI UNICI DE CURATARE
-Clorofila de înalta concentratie în cantitate record, plus sporopollenina care leaga eficient impuritatile daunatoare.
-Antioxidanti naturali, polifenol si materiale de actiune biologice secundare.
-Cea mai mare concentratie de: proteine vegetale, aminoacizi esentiali, vitamine B complexe, vitamina K, minerale si microelemente ca magneziu, calciu si seleniu.
                                APROVIZIONAREA CORESPUNZATOARE A CELULELOR.
SPIRULINA SI LITHOTHAMNIUM: APROVIZIONATORII NUMARUL UNU ÎN LUME.
Pentru ca toate organele corpului sa functioneze impecabil, organismul are nevoie de substante vitale de cea mai buna calitate si de înalta concentratie. Deja maiasii acum mii de ani au cunoscut efectele benefice asupra corpului uman ale algelor si continutul bogat al acestora în substante vitale.
SPIRULINA PLATENSIS
“Arma naturala” al spirulinei consta în combinarea extraordinara a diferitelor substante naturale care sunt vitale pentru sanatatea noastra. Datorita peretelui sau cellular foarte subtire, substantele vitale ale spirulinei sunt foarte usor digerabile de catre corpul uman. Astfel biodisponibilitatea ei este cu pâna la 90 % absolute unica.
Spirulina – comparatie:
300 % mai mult calciu decât în lapte
2.300 % mai mult fier decât în spanac
3.900 % mai mult beta-carotin decât în morcov
375 % mai multe proteine decât în tofu
LITHOTAMNIUM CALCAREUM
Particularitatea acestei macroalge este oferita de continutul extraordinar de ridicat de calciu si magneziu natural si organic, elementele de baza pentru oase, piele si par. Datorita consumului ridicat de alge în tarile asiatice, boala osteoporoza este foarte putin raspândita.
Concentratia foarte mare în substante nutritive
Peste 4.000 de substante vitale într-o cantitate record, ca:
-toate vitaminele ( A, B, D, E, si K)
-acizi grasi saturati si nesaturati ca de exemplu acidul gras Omega 3
-microelemente rare ca iod, seleniu, zinc, cobalt, fier si crom
-cele opt aminoacizi esentiali ca iso lecitina, lecitina, lizina si phenylalanina
-antioxidanti mai ales din grupa carotinidelor si beta-caroditelor
                               CEA MAI EFICIENTA PROTECTIE AL ORGANISMULUI

EFICIENTA VERIFICATA
De peste 3 miliarde de ani, microalgele sunt printre primele plante de pe pamânt, au supravietuit chiar si în cele mai vitrege conditii meteo. Ei au facut fata oscilatiilor de temperatura între erele glaciare si interglaciare datorita substantei naturale “astaxanthin”, care formeaza cel mai puternic scut de protectie din lume.
Între timp astaxanthinul este cunoscut ca fiind cel mai eficient antioxidant de pe pamânt. Pâna astazi algele produc si depoziteaza o cantitate însemnata de astaxanthin, acesta fiind rezultatul unei reactii naturale ale algelor împotriva efectelor daunatoare din mediul înconjurator.
Datorita factorului de protectie oferit de astaxanthin, algele pot supravietui într-un somn adânc fara hrana sau apa mai mult de 40 de ani. Astfel pot mai bine face fata caldurilor sau gerurilor extreme. Numai dupa ce clima se stabilizeaza si conditiile de mediu sunt potrivite, deci stau la dispozitie hrana si apa suficienta, algele devin din nou active si îsi recapata culoarea verde specifica.
UN ANTIOXIDANT UNIC ÎN NATURA. UN SISTEM ULTIMATIV PENTRU FIECARE ZI
Radicalii liberi reprezinta cel mai mare pericol pentru organismul nostru, deoarece ei ataca în organism celulele. Radicalii liberi ataca în primul rand peretele sensibil al celulelor. Daca atacul radicalilor nu este oprita, acestia pot cauza boli periculoase ca cancer, reumatism, boala Alzheimer, artrita, artroza sau cataracta.
Pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru a evita daunarea celulelor, natura a creat antioxidantii. În prezent vitamina A, C si beta-carotenul sunt cele mai cunoscute antioxidanti. Un loc important ocupa aici astaxanthinul, care apartine grupei carotinoidelor. Acesta se obtine din microalga haematococcus pluvialis. În anumite conditii, ca de exemplu în timpul neutralizarii radicalilor liberi, unele dintre cele mai bune antioxidanti, ca de exemplu vitamina C, se pot transforma în atacatori agresivi de celule, adica “pro-oxidativi”. Datorita structurii moleculare deosebite ale astaxanthinului, aceasta transformare este exclusa.
ASTAXANTHINUL NATURAL ESTE:
-De 20 de ori mai puternic decât astaxanthinul sintetic
-De 50 de ori mai putrnic decât beta-carotinul
-De 60 de ori mai puternic decât vitamina C
-De 550 de ori mai puternic decât vitamina E
Astfel astaxanthinul natural protejeaza foarte efectiv celulele. Acesta nu devine “pro-oxidativ” si se poate consuma fara îndoiala.
GREEN GOLD IMUNE - CERCETAREA STIITIFICA
Microalgele sunt plante care contin o cantitate record de substante vitale, ale caror efecte pozitive asupra organismului uman au fost deja studiate si dovedite în mii de studii. Publicatiile au în centrul atentiei teme din diferite planuri de cercetare ca presiunea sângelui, schimbul de materie, oscilatiile nivelului de zahar din sânge. În centrul cercetarilor stau partile organismului uman, care în cazul unor atacuri influenteaza cel mai puternic calitatea vietii: ochii, capul, inima si articulatiile.