GREEN GOLD MINT, Pulbere 100% Pura, 180 Grame



Green Gold Mint Forever Young, contine pudra pura 100% , continut 180g Pudra
Supliment nutritiv din microalge de inalta calitate 
Suficient pentru 60 de portii 
Ingrediente 100% pudra de alge (spirulina platensis, Chlorella vulgaris, pudra de alge Lithothamnium calcareus)
Green Gold Forever Young este un produs Wellstar International, 100% natural potrivit pentru nutritia, alimentatia si mentinerea starii dumneavoastra de sanatate.
Contine: Spirulina Platensis, Chlorella Pyrenoidosa, Lithothamnium Calcareum.
Green Gold Forever Young Mint detine o formula completa ca si compozitie pentru a contribui la mentinerea bunastarii fizice (a formei fizice), pentru persoanele care practica de fitness-ul.
Green Gold Forever Young  va mentine starea de sanatate a organismului pe cale naturala. 
Toate nutrientele si substantele vitale sunt concentrate in mod armonios si optim pentru furnizarea starii de vitalitate a organismului vitale asigurata, corpul uman putand absorbi foarte bine elemetele constitutive.
Proteinele, vitaminele, hidratii de carbon, oligoelemente, acizii grasi esentiali, mineralele continute in Spirulina, Chlorella, Lithothamnium, asigura vitalitate, o sanatate naturala, cresterea imunitatii organismului dumneavoastra, are efect anti-imbatranire si anti stres, va ajuta sa va mentineti frumusetea pe cale naturala. Green Gold Forever Young va ofera echilibru mental, suport fizic pentru persoanele active, care practica fitness si in plus un maxim de energie fizica si mentala.
Spirulina platensis: ingredientul verde esential, este un foarte popular nutrient alimentar utilizat pentru optimizarea hranei zilnice.
Chlorella Pyrenoidosa: asigura lupta impotriva poluarii si a radicalilor liberi, are un continut ridicat de clorofila, necesara pentru refacrea si oxigenarea celulara si are un pronuntat efect de detoxifiere a organismului.
Lithothamnium Calcareum: are efect de constructie si reconstructie celulara, este o excelenta sursa de calciu organic, fiind utilizata in alimentatia persoanelor cu dieta vegetariana.
Informatii cu privire la valorile nutritionale 
Cantitatea zilnica necesara (6g) contine 6 g de pudra de alge datele pot altera conform fluctuatiilor naturale care exista si in cazul produselor naturale. Utilizare recomandata 2xzi cate 3g( 3g corespund unei  lingurite de ceai) 
Inainte sau intre mese  Pudra WellStar Green Gold Forever Young este foarte usor de digerat si este foarte bine asimilata in cazul consumului de lunga durata. 
Pastrarea  A se pastra de preferinta la loc uscat, se va feri de lumina. Dupa consum insurubati la loc capacul, pentru ca substantele si aroma sa isi pastreze proprietatile.  Dupa deschidere este indicat sa fie consumat cat de repede. 
Contine microalge crescute si ingrijite cu multa grija, prelucrate la un nivel inalt de calitate, si anume Spirulina – Chlorella – si alga Lithothamnium.  Va rugam sa luati cantitatea necesara de lichide (aproximativ 250 ml apa sau suc natural de fructe, la alegere) pentru a putea prepara bautura din Pudra Green Gold Forever Young Pulver. Pudra Green Gold Forever Young poate fi amestecata direct cu bautura pentru a putea fi administrata mai usor. Acest supliment nutritiv este indicat in special in conditii de stres psihic sau de solicitare fizica ridicata, insa acest valoros produs natural este recomandat si in viata de zi cu zi. Efectele benefice ale acestui produs sporesc vitalitatea si sunt revigorante. Cantitatea recomandata care va fi administrata nu poate fi depasita. Suplimentele nutritive nu pot fi utilizate ca si substitut al alimentelor si meselor de baza. Produsul se va pastra la loc ferit de copii. Produsele WellStar sunt supuse periodic unor verificari efectuate de catre institutii de cercetare a produselor alimentare.
Mod de administrare WellStar Green Gold Forever Young Mint:
Adulti: 6 -10 grame/zi, dizolvata în apa plata, suc de fructe sau de legume
Copii: 3 - 5 grame/zi

ASIGURA:
*Vitalitate
*Sanatate Naturala
*Efect anti-îmbatrânire
*Putere imunitara (CRESTE IMUNITATEA ORGANISMULUI)
*Efect anti-stres
*Mentinerea pe cale naturala a frumusetii
*Echilibru mental
*Suport fizic pentru persoanele active, care practica fitness