GREEN GOLD SOLAR - Energie pentru intreaga zi


Produs nutritiv pe baza de microalge imbogatite cu fructe tropicale-tratamente naturiste
GREEN GOLD SOLAR TROPICALserveste la satisfacerea necesitatilor zilnice de vitamine, minerale, enzime, microelemente si aminoacizi ale oamenilor dinamici. Dupa ani de cercetari si teste s-a reusit producerea acestui compus deosebit. Baza produsului este asigurata de o combinatia speciala intre microalgele Spirulina si Chlorella, un adevarat tezaur al naturii. Spirulina, bogata in vitamine naturale, saruri minerale, enzime, microelemente, aminoacizi, pregateste organismul pentru activitatea zilnica (scoala, serviciu,etc) si combate stresul de toate zilele. Chlorella ajuta organismul impotriva substantelor poluante din mediul inconjurator. Acest produs este considerat o revolutie in domeniul suplimentelor nutritve. Are un gust de fructe tropicale si este imbogatit cu substante naturale. Ceea ce are GREEN GOLD SOLAR in compozitie fata de alte produse nutritive este vitamina C din Acerola. Acerola este un fruct tropical in care proportia de vitamina C se gaseste de o suta de ori mai mare decat in portocala sau orice alte citrice. GREEN GOLD SOLAR mai are in compozitie enzime din fructe de Papaya. Papaya ajuta digestia si da o senzatie de bunastare organismului dvs.
Asadar, GREEN GOLD SOLAR este foarte bogata in substante nutritive esentiale si serveste sanatatii dvs. si familiei. Incepeti fiecare zi cu GREEN GOLD SOLAR
Ce contin produsele WellStar Green Gold Solar ?
Produsele WellStar Green Gold Solar Tropical contin microalgele spirulina platensis si chlorella vulgaris, pulbere din extracte de acerola, papaya, pulbere cu antiinflamatorul papaina si glucoza –substante de inalta calitate intr-o bautura wellness!
Pentru ce se foloseste WellStar Green Gold Solar Tropical ?
WellStar Green Gold Solar Tropical este un supliment de nutritie recomandat pentru cei care isi doresc un plus de energie si wellness in timpul liber, sau in timpul lucrului. Produsele WellStar Green Gold Solar Tropical contin ingrediente care sunt special concepute pentru a sustine organismul uman in timpul activitatii intelectuale si fizice ridicate, din timpul zilei.
O nutritie unilaterala se manifesta in organismul uman in forma lipsei de concentratie, oboseala, stare nervoasa, imbatranire prematura.
De ce ar trebui sa consumam Green Gold Solar Tropical ?
Multi savanti din domeniul consilierilor de nutritie sunt de parerea ca performanta sistemului imunitar uman s-a deteriorat. Acest lucru a avut loc in urma alimentatiei unilaterale din ziua de azi si ca efect al schimbarilor climatice, prin poluare si efectele schimbarilor de clima asupra alimentelor.
Datorita substantelor vitale prezente in microalgele spirulina (WellStar Green Gold Solar) avem posibiltatea sa ne imbogatim in mod extraordinar alimentatia cotidiana. Spirulina platensis este o sursa de substante vitale extrem de importanta pentru calitatea alimentatiei noastre.
Sunt produsele WellStar Green Gold Solar complet fara conservanti ?
Da, sunt facute complet fara conservanti.
Cum sunt controlate produsele Wellstar Green Gold Solar ?
Produsele WellStar Green Gold Solar sunt controlate de catre un institut independent de nutritie german.
Ce substante sunt motivul pentru controlul produselor WellStar Green Gold Solar ?
Produsele sunt controlate pentru a depista pesticide, ierbicide, microbiologie, microcistina si metale grele.
Cat de des are loc controlarea produselor WellStar Green Gold Solar ?
Fiecare produs este controlat in parte.
Ce fel de criterii sunt luate in considerare la controlarea produselor WellStar Green Gold Solar ?
Exista reguli?
Controlarea are loc in acord cu legile de nutritie valabile.
Exista o aprobare pentru traficul cu produsele WellStar Green Gold Solar ?
In ceea ce priveste aprobarile: avem reguli foarte stricte, dar o aprobare nu este obilgatorie. Avem insa documente care aprobara comertul cu produsele WellStar.
Este recomandata administrarea pulberii WellStar Green Gold Solar in cazul unei boli tiroidale ?
In cazul unei boli ale tiroidei este bine sa nu consumati Wellstar Green Gold Solar. Continutul de iod este mult mai mic decat cel in sarea de bucatarie iodata.
Alimentatia mea este deficienta. O pot imbunatati cu Green Gold Solar ?
Pentru a balansa deficientele unei alimentatii, produsele Green Gold sunt foarte indicate ca supliment de nutritie. Spirulina nu poate insa inlocui o alimentatie corespunzatoare!
Este suficient Green Gold Solar ca supliment de nutritie ?
Capacitatile produsului depind de combinatia substantelor, de felul in care actioneaza impreuna. Ingredientele sunt concepute spre a actiona impreuna, in perioade de activitate intelectuala si fizica ridicata, in care corpul are nevoie de un plus de nutritie calitativ.
Pot aparea efecte secundare daca folosesc Wellstar Green Gold Solar ?
WellStar Green Gold Lunar este 100% un aliment natural. Este destinat folosirii in cantitatile recomandate. In ceea ce priveste riscurile, recomandam sa Va intrebati medicul de familie.
Este un medicament produsul Green Gold Solar ?
Nu, spirulina este un supliment nutritiv natural, vegetal.
Se pot vindeca boli cu Green Gold Solar ?
Nu, microalgele nu sunt un medicament pentru a vindeca un simptom, ci mobilizeaza fortele organismului de a se vindeca singur.
Este indicat produsul Green Gold Solar pentru animale ?
Da, produsul este un aliment. Exista o multime de propietari de animale care au experiente foarte bune, in special la pisici, caini, cai si pasari. Substantele vitale din spirulina si chlorella maresc vitalitatea si in animale.
Contine WellStar Green Gold Solar glutena ?
Nu, nu contine glutena.
Sunt indicate produsele Wellstar Green Gold pentru oameni care sufera de enteropatie cu
intoleranta de glutena ?
Da, sunt indicate, deoarece sunt 100% fara glutena.